• PRO TV
  • Chrissy Teigen, într-o ținută neinspirată. Cum a fost fotografiată de paparazzi

Chrissy Teigen, într-o ținută neinspirată. Cum a fost fotografiată de paparazzi

Chrissy Teigen, într-o ținută neinspirată. Cum a fost fotografiată de paparazzi

Chrissy Teigen și John Legend s-au relaxat împreună cu cei doi copii la karting în Los Angeles. Soția lui John Legend nu a putut trece neobservată de fotografi, motiv pentru care aceștia au pozat-o din toate unghiurile posibile. 

Chrissy Teigen încă se reface după intervenția de îndepărtare a implantului mamar, pe care a suferit-o în această primăvară. Prezentă alături de familia sa la un circuit de karting, vedeta în vârstă de 34 de ani a fost în centrul atenției datorită ținutei pe care a ales să o poarte. 

Chrissy a optat pentru o salopetă mulată și scurtă, asortată perfect cu ținuta celorlalți trei membri ai familiei. Masca de protecție nu a lipsit nici ea din peisaj.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

letsa gooooo

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Din păcate, în imaginile surprinse de paparazzi, silueta lui Chrissy pare să fi avut de suferit în timpul perioadei de izolare. 

Abdomenul plat al soției lui Legend a fost înlocuit de o burtică proeminentă, iar talia acesteia este aproape inexistentă, deși vedeta a încercat să o marcheze cu o curea sport. 
Sursa FOTO: Profi MediaSursa FOTO: Profi Media


Chrissy Teigen este una dintre vedetele care simt bine în propria piele și își acceptă micile imperfecțiuni fizice. 

Într-un interviu acordat pentru Glamour UK, Chrissy Teigen a dezvăluit că și-a mărit sânii pentru a se simți mai încrezătoare, fiind model de lenjerie intimă. 

"Mi-am pus implanturi când aveam 20 de ani. A fost mai mult pentru costumele de baie, pentru când trebuia să pozez. Apoi au venit copiii, li s-a schimbat forma", a explicat Chrissy.

După zece ani de intervențiile chirurgicale, Chrissy Teigen a decis să renunțe la implantul mamar și a trecut printr-o intervenție chirurgicală la finalul lunii mai. 


Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Chiftele la cuptor cu garnitură de legume 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni