• PRO TV
  • Pierdere spectaculoasă în greutate. Cum arată acum Rob, "grăsuțul" familiei Kardashian

Pierdere spectaculoasă în greutate. Cum arată acum Rob, "grăsuțul" familiei Kardashian

Pierdere spectaculoasă în greutate. Cum arată acum Rob, "grăsuțul" familiei Kardashian

Rob Kardashian este într-o continuă transformare, iar modul în care arată acum i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Khloe Kardashian.

În vârstă de 33 de ani, Rob Kardashian arată senzațional, scriu cei de la Hollywood Life. Prezent la petrecerea surorii sale mai mare, Rob a atras atenția tuturor invitaților, și asta pentru că a slăbit enorm.

Îmbrăcat casual, într-o pereche de jeans și un hanorac de culoare neagră, la care a asortat o pereche de pantofi sport și o șapcă, Rob Karadshian s-a fotografiat cu cei prezenți și a publicat o parte dintre imagini pe contul său de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woo back baby

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on


Fanii săi din mediul virtual s-au declarat încântați să îl vadă pe Rob într-o formă atât de bună și i-au urat să o țină tot așa. Fratele lui Kim Kardashian are peste 1.4 milioane de prieteni pe rețeaua socială, iar majoritatea și-a arătat susținerea față de demersul vedetei de a duce un stil de viață mai sănătos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Appreciate it ????

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on


"Este foarte determinat și dorește să facă schimbări permanente. Nu mai consumă fast food și și-a schimbat complet dieta. Nu mai consumă alcool, ceea ce l-a ajutat foarte mult. Se simte mai mult mai bine, iar rezultatele sunt vizibile", a declarat o sursă pentru E! News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet 16 ???? woo

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on


Deși nu este mereu în lumina reflectoarelor, precum sunt surorile sale celebre, Rob Kardashian își dorește o schimbare radicală. Fluctuațiile sale de greutate au fost adesea dezbătute în presa mondenă, iar cei de la The Sun scriu că Rob a pierdut peste 22 de kilograme în ultimul an.


Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Chiftele la cuptor cu garnitură de legume 

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni