• PRO TV
  • Pe platourile "Killing Eve" s-a vorbit românește! Iată actorii români și moldoveni care au contribuit la succesul serialului

Pe platourile "Killing Eve" s-a vorbit românește! Iată actorii români și moldoveni care au contribuit la succesul serialului

Pe platourile "Killing Eve" s-a vorbit românește! Iată actorii români și moldoveni care au contribuit la succesul serialului

Pe Rotten Tomatoes “Killing Eve”are un rating foarte bun, criticii spun că povestea plină de suspans, creează dependență, în cel mai bun sens al cuvântului, iar fanii care privesc episoadele cu sufletul la gură sunt cuceriți de întorsăturile de situație și de umorul negru.

Popularitatea serialului nu e întâmplătoare

Pe lângă scenariul bine scris,  succesul serialului e asigurat de o distribuție de excepție. Personajele principale sunt Eve (Sandra Oh) și Villanelle (Jodie Comer), două femei inteligente și ambițioase care ajung să fie obsedate una de cealaltă. Relația tensionată dintre cele două, o tensiune dusă uneori la paroxism, e plină de momente dramatice, de scene de violență, dar și de glume de-a dreptul lugubre și chiar de atracție sexuală.
Alături de cele două actrițe distribuite în roluri principale, o pleiadă de actori extrem de talentați conturează o poveste fascinantă. Și dacă toată cursa de-a șoarecele și pisica dintre Eve și Villanelle trece prin capitala României, unde se filmează scene ce dublează Parisul și Moscova, pentru distribuție s-a trecut în revistă talentul românesc, pus foarte bine în valoare.


 
Nume românești alături de nume cu răsunet internațional

Cătălina Cazacu, frumoasa moldoveancă de numai 25 de ani a lăsat pentru o  perioadă alte proiecte și chiar scena teatrului și a filmat pentru sezonul trei din Killing Eve. Ca să primească rolul Dașei, apariție episodică, dar importantă din primul episod al sezonului trei, tânăra a fost provocată chiar când se afla în vacanță să însceneze un sărut și un eventual omor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say Hi to DASHA ❤️ . and also to my favourite punching bag @ralph.maystone (still love you) and to the incredibly talented @lucystanhope . —— #dashakillingeve #killingevedasha #killingeve #season3 #dasha #villanelle #evepolastri #russia #gymnast #1974 #soviet #bbcamerica #bbciplayer #bbc @east15actingschool #actor #actorslife #sidgentlefilms @killingeve @bbcamerica @bbciplayer @hboromania #harrietwalter #london #moldova #uk #grateful #weaudition #spotlight #harveysteinassociates @killingeve #dontmesswithdasha #youngdasha

O postare distribuită de ???? CĂTĂLINA CAZACU ???? (@cazacucatalina) pe


Un alt actor care s-a remarcat în două episoade din “Killing Eve” este Ion Grosu, în vârstă de 46 de ani, născut tot în Chișinău, dar remarcat în România în piese ale Teatrului Nottara din București, dar și în filme precum  “Binecuvântatã fii, închisoare”, “Băieți buni”, “4 luni, 3 săptămâni și două zile” și “Comrade Detective”.
 
Și îndrăgita Virginia Rogin, actrița româncă ce are peste 40 de ani de carieră în spate apare în producția cu nume răsunătoare la nivel internațional.  La polul opus, la începutul carierei, dar tot cu o apariție semnificativă în “Killing Eve” se află Ștefan Iancu. La numai 23 de ani, Ștefan a debutat în forță în lumea actorilor și are deja prestații memorabile și premii notabile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Felix. Next week on @killingeve . Stay tuned. #killingeve #felix #villanelle #bbc #amc #hbo

O postare distribuită de Ștefan Iancu (@steffan.iancu) pe

Alți actori care au apărut în “Killing Eve” au arătat că talentul e la el acasă în România: Irina Antonie, Viorica Bantaș, Cristina Casian, Loreta Neculai, Ana Maria Bercu și Ancuța Breaban.
 
Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, “Killing Evei” (Obsesia Evei) a primit deja un premiu Emmy, nominalizări la Globurile de Aur și o mulțime de recenzii favorabile. Dacă succesul se justifică fără echivoc prin tot ceea ce înseamnă serialul, misterul și suspansul în care te învăluie în fiecare episod rămân de dezlegat de către cel care devine fan al producției.

Serialul este disponibil integral pe HBO GO
 
FOTO: PROFIMEDIA IMAGES/INSTAGRAM ȘTEFAN IANCUCĂTĂLINA CAZACU

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni