• PRO TV
  • Facem Level - Episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2, cel mai longeviv joc de tip simulator

Facem Level - Episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2, cel mai longeviv joc de tip simulator

Facem Level - Episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2, cel mai longeviv joc de tip simulator

AKollo l-a avut ca invitat special pe RobyNet, în episodul cu numărul opt al emisiunii "Facem Level". Cei doi au testat cel mai bun și cel mai longeviv joc de tip simulator, Euro Truck Simulator 2.

Deși acum nu mai este la fel de popular, înainte, în România, erau comunități impresionante care se ocupau exclusiv de conținut video în care simulau viața de camionagiu. Euro Truck Simulator a fost lansat în 2012 și, datorită faptului că încă primește update-uri, este considerat cel mai longeviv de pe piață.

Jocul este foarte realist și poate fi chiar o lecție de condus pentru cei care se gândesc să obțină permisul de conducere categoria C. Mai mult, dacă dorești o relaxare profundă în timp ce străbați cele mai importante autostrăzi din Europa, îți poți face propriul tău playlist cu muzica preferată. V-am spus deja că este realist! Asta au vrut să demonstreze în acest episod AKollo și invitatul său RobyNet. 

Citește și: Facem Level - episodul 7: mitzuu, pregătit de BAC, dar mai ales de Valorant. Cum arată cel mai bârfit shooter al momentului

Despre Roby numai cuvinte de laudă. La doar 17 ani, este un gamer foarte apreciat pe Youtube, având 82,9 mii de abonați și peste 1.000 de clipuri video încărcate. Activitatea sa este apreciată chiar și de familie: “Tata este foarte pasionat de ceea ce fac eu și face multe lucruri ca să mă ajute pe mine, ca și creator de conținut. El este cu mine pe fiecare live și îi mulțumesc că își dedică timp pentru a-mi fi alături”, spune Roby.

“Cariera” lui pe Youtube a început odată cu apariția jocului Minecraft: “Mă jucam cu prietenii din cartier, cu oameni din altă țară și chiar cu sora mea. Fiind youtuber mic, pe atunci îmi doream să am 500 de urmăritori. N-am avut oameni care să-mi ofere suport atunci, îmi spuneau că nu o să reușesc.” 

Iată că acum RobyNet are un real succes în lumea gaming-ului și ne-a demonstrat priceperea lui și în jocul simulator Euro Truck Simulator 2, într-o cursă cu final neașteptat, alături de AKollo. 

"Facem Level", noua emisiune marca protvplus.ro, le aduce fanilor, în fiecare săptămână, un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Akollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni