• PRO TV
  • Ruby, locul 1 în trending cu cea mai nouă piesă, „Rapido”, lansată alături de Florin Salam și Costi Ioniță

Ruby, locul 1 în trending cu cea mai nouă piesă, „Rapido”, lansată alături de Florin Salam și Costi Ioniță

Ruby, locul 1 în trending cu cea mai nouă piesă, „Rapido”, lansată alături de Florin Salam și Costi Ioniță

A promis și s-a ținut de cuvânt! RUBY și-a surprins fanii printr-o colaborare wow pentru piesa „Rapido”, alături de Florin Salam și Costi Ioniță. Artista visa de mulți ani la o astfel de formulă, pentru că, așa cum spune și ea, „muzica este făcută să ne aducă împreună, nu să ne dezbine”.

Lansat în urmă cu 48 de ore, „Rapido” ocupă locul 1 în Trending și deja are aproape un milion de vizualizări pe YouTube, iar la nivel internațional a cucerit deja Marea Britanie, Germania, Spania și Italia.

„Muzica este limba universală a umanității! Sunt fericită! Vorbim aceeași limbă la doar 48 de ore de la lansare! Locul 1 în Trending e o împlinire, ca să ajungi pe poziții fruntașe, ca artist, ai nevoie de unitate din partea iubitorilor de muzică! Sunt mândră să spun că piesa noastră a unit suflete din toată lumea! Locul 1 în România, 3 în UK, 7 în Germania, 30 în Spania și 35 în Italia… Iar acestea sunt doar câteva locuri în care piesa «Rapido» a călătorit și a cucerit, în scurta ei existență”, declară RUBY.

Scrisă de Jay Maly și compusă de Costi Ioniță, „Rapido” este o piesă de vară hot, cu mult flow, ritmuri balcanice și versuri în limba spaniolă și română, iar clipul scoate în evidență senzualitatea artistei, un atu de care RUBY nu se dezice. 

„Rapido” și Suavemente”, single-ul pe care l-a lansat în urmă cu o lună, fac parte dintr-un nou proiect muzical, diferit de tot ce ne-a prezentat RUBY și cuprinde o serie de melodii pe care artista urmează să le lanseze.

Vezi și: Nimeni nu se aștepta să vină îmbrăcată așa. Cum arată pantalonii lui Ruby

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni