• PRO TV
  • Alina-Maria Binder, imagini de familie, dintr-un lan de lavandă. Cum arată în a 5-a lună de sarcină

Alina-Maria Binder, imagini de familie, dintr-un lan de lavandă. Cum arată în a 5-a lună de sarcină

Alina-Maria Binder, imagini de familie, dintr-un lan de lavandă. Cum arată în a 5-a lună de sarcină

Pe data de 1 iunie, fostul principe Nicolae anunța că el și soția lui, Alina-Maria Binder, vor deveni părinți. Cei doi au realizat recent o ședință foto, unde burtica Alinei este destul de vizibilă, fiind deja în a 5-a lună de sarcină.

Fotografiile au fost realizate într-un lan superb de lavandă. Alături de acestea, Alina-Maria a scris și un mesaj “Minunea iubirii, minunea vieții. Să ne bucurăm în fiecare clipă.”

Imaginile au primit foarte multe aprecieri și comentarii: "Un copil așteptat și iubit, așa cum sunteți iubiți și voi ! Felicitari, dragii mei!", "Cele mai frumoase clipe de fericire! Sunteți minunați! Vă iubim!", au fost mesajele celor care au fost încă de la început de partea fostului principe Nicolae.

De Ziua Copilului, fostul principe Nicolae anunța printr-un comunicat de presă faptul că va deveni tată:  Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”

Nepotul Regelui Mihai și Alina-Maria Binder s-au căsătorit civil în 2017, în Anglia, iar religios, în 2018, în Sinaia.

Sursă foto: Instagram Alina-Maria de Roumanie

Vezi și: Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni