• PRO TV
  • Katy Perry și Orlando Bloom, plimbare romantică pe plajă. Ipostaza rară în care i-au surprins paparazzi

Katy Perry și Orlando Bloom, plimbare romantică pe plajă. Ipostaza rară în care i-au surprins paparazzi

Katy Perry și Orlando Bloom, plimbare romantică pe plajă. Ipostaza rară în care i-au surprins paparazzi

Katy Perry și Orlando Bloom au fost surprinși într-o ipostază rară de către paparazzi. Cântăreața, care urmează să devină în curând mamă, s-a relaxat în timpul unei plimbări romantice pe o plajă din Santa Barbara.  

Katy Perry și Orlando Bloom par mai îndrăgostiți ca niciodată în imaginile realizate de fotografi. Cei doi apar plimbându-se de mână și bucurându-se de o escapadă relaxantă, într-un decor de poveste. Cățeii cuplului a făcut deliciul fotografilor, micuții aflați în brațele actorului fiind de-a dreptul adorabili. 
 


Sursa FOTO: Profimedia Images


Deși urmează să nască în viitorul apropiat, Katy Perry a încercat să își mascheze burtica de gravidă și a purtat un poncho în nuanțe gri și nude. Artista nu pare deranjată de numărul de kilograme acumulate în timpul sarcinii, însă transformarea fizică este evidentă.

Adepta unui stil vestimentar nonconformist, Katy Perry ar fi putut cu ușurință să treacă neobservată în timpul acestei plimbări romantice, însă paparazzi au primit un pont bun și au pozat-o din toate unghiurile.
 


Sursa FOTO: Profimedia Images


Katy Perry urmează să nască în această vară, iar Orlando Bloom este extrem de nerăbdător să își strângă în brațe fetița. Actorul mai are un băiețel, în vârstă de 9 ani, cu fosta lui soție, Miranda Kerr. 

"Este un moment magic când un înger coboară pe pământ. Asta simt eu acum", a declarat Orlando Bloom într-un interviu acordat pentru emisiunea Good Morning America.  


Vezi și: Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni