• PRO TV
  • Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii: s-a filmat nud și a postat imaginile pe internet

Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii: s-a filmat nud și a postat imaginile pe internet

Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii: s-a filmat nud și a postat imaginile pe internet

În ultimele zile, Alexandra Stan pare că a lăsat pe locul 2 cariera muzicală și că se axează pe realizarea de filmulețe interzise minorilor, pe care le postează pe internet.

După ce la finalul săptămânii trecute s-a filmat în timp ce făcea plajă topless, iar zilele trecute a purtat un slip minuscul, pe care fanii l-au comparat cu o mască pentru față, acum Alexandra Stan se pregătește să filmeze un nou videoclip, iar postările ei de pe internet sunt dedicate clar persoanelor de peste 18 ani!

În timp ce era machiată și coafată, artista în vârstă de 31 de ani stătea topless alături de echipa ei și a decis să le arate acest lucru și fanilor ei din mediul online, filmându-se și postând clipul pe instastory. Mai mult decât atât, Alexandra Stan s-a filmat și în pat, în timp ce era goală complet!

„Iată cine s-a întors din Londra! Hai că ți-a ieșit”, a spus Alexandra Stan în timp ce se afla la make-up și la hair stylist, făcând referire la Claudiu Burcă. Iar peste filmuleț a scris că se pregătește pentru un nou videoclip.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni