• PRO TV
  • Selly a plecat de la Craiova și s-a mutat în casă nouă! Cum arată locuința din București a artistului

Selly a plecat de la Craiova și s-a mutat în casă nouă! Cum arată locuința din București a artistului

Selly a plecat de la Craiova și s-a mutat în casă nouă! Cum arată locuința din București a artistului

În vârstă de 18 ani, Selly este, de departe, cel mai cunoscut tânăr din țara noastră și totodată cel mai urmărit adolescent din România.

Cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 2,7 milioane de fani pe YouTube, Selly a decis în acest an, după ce a trecut examenul de bacalaureat cu media 9.60, să nu mai locuiască în Craiova, orașul său natal, și să se mute în București.

Celebrul vlogger a făcut marele anunț pe pagina lui de Instagram, acolo unde a prezentat pes curt apartamentul în care va locui, și a afirmat că va face și un vlog în care va arăta pe îndelete unde locuiește.

„Este oficial! Astăzi, fratele vostru se mută. Mă mut într-o chirie câteva luni, până când îmi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat. Este oficial, fratele vostru este mutat la București, într-o chirie temporară, până îmi găsesc apartament. 90 de metri pătrați, în Pipera, două camera. E un apartament foarte drăguț. Sunt foarte fericit că, în sfârșit, după atâta timp, după atâtea drumuri cu mașina și înainte cu trenul, m-am mutat la București. Nu aveți idee ce sentiment e. Voi sta aici 6-7 luni, până găsesc ceva de cumpărat, care să îmi placă foarte mult. Este superb. Doamne, sunt atât de fericit”, a spus Selly.

foto: Instagram Selly

Vezi și: Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni