• PRO TV
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Adela și Cove, despre aniversarea a 5 ani de Vorbește Lumea

INTERVIU EXCLUSIV cu Adela și Cove, despre aniversarea a 5 ani de Vorbește Lumea

INTERVIU EXCLUSIV cu Adela și Cove, despre aniversarea a 5 ani de Vorbește Lumea

Luni 13 Iulie, sărbătoarea este la noi acasă, pentru că emisiunea Vorbește Lumea aniversează 5 ani! Multe dimineți în care am râs împreună, ne-am informat, am primit sfaturi de lifestyle și am fost la curent cu ultimele picanterii din show-bizz-ul românesc! 

Pentru a marca aniversarea a 5 ani de emisiuni, am schimbat rolurile și de data asta i-am luat noi la întrebări pe Cove și Adela! Într-un interviu în exclusivitate pentru protv.ro, cei doi prezentatori s-au declarat fericiți și ne-au spus că nu se așteptau la un asemenea succes atunci când au început proiectul acestui matinal! 

"Noi chiar avem o echipă foarte tare! Pentru că dincolo de asta, această emisiune funcționează de 5 ani și funcționează foarte bine. Este meritul unei întregi echipe, iar ce consider eu foarte important este că s-a păstrat în echipa asta plăcerea de a veni la lucru." a declarat Cove în timpul interviului.

"N-au fost niciodată scandaluri, în general în echipe mari unde lucrează peste 50 de oameni se formează bisericuțe, se fac găști, aici chiar nu am simțit acest lucru. Îndrăznesc să spun, poate nu este meritul nostru în totalitate, dar cumva cred că și noi îi ajutăm, pentru că suntem foarte relaxați și nu punem presiune pe oameni. Ne iertăm greșelile reciproc și cred că asta ajută destul de mult." a adăugat Adela. 

Deși în prezent formează un cuplu de prezentatori adorat de milioane de români, cei doi nu se cunoșteau înainte de emisiune, astfel primele impresii pe care ni le-au povestit au fost de-a dreptul savuroase! 

"L-am cunsocut pe Cove la casting, am venit fără prea mari speranțe pentru că eu deja eram însărcinată, a fost destul de drăguț, nici prea prea... nici foarte foarte. Pe semne că avea alte preferințe." ne-a povestit Adela în timpul interviului. 

"Nu mi se părea un tip foarte amuzant, ba chiar mi se părea dintr-un topor așa" a adăugat prezentatoarea TV. 

VEZI INTERVIUL COMPLET, MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni