• PRO TV
  • Larissa Riquelme, muza mondialului din Africa de Sud, super sexy intr-o revista braziliana FOTO

Larissa Riquelme, muza mondialului din Africa de Sud, super sexy intr-o revista braziliana FOTO

Larissa Riquelme, muza mondialului din Africa de Sud, super sexy intr-o revista braziliana FOTO

Top modelul paraguayan Larissa Riquelme trage foloasele notorietatii castigate in timpul Campionatului mondial de fotbal, cand imaginile cu ea sustinand selectionata tarii natale si apoi, in finala, pe cea a Spaniei au facut inconjurul lumii.

In weekend, Riquelme a realizat o sedinta foto in Rio de Janeiro, pentru revista “Paparazzo”. Larissa, foarte sexy, a pozat in lenjerie intima si in costume de baie si a primit aproximativ 30.000 de dolari pentru aceste imagini.

De asemenea, focoasa paraguayana a semnat un contract cu  TV Record din Sao Paulo, pentru a participa la reality show-ul “A Fazenda” (“Ferma”), unde daca va iesi castigatoare va primi un milion de reales (aproximativ 590.000 de dolari).

Insa sederea ei in Brazilia nu a fost in totalitate placuta. In ziua cand trebuia sa se intoarca in tara natala, Paraguay, Larissa a fost jefuita de o banda de hoti, in timp ce se plimba in apropiere de plaja Ipanema din Rio. Frumoasa Larissa Riquelme, care a ramas in urma atacului fara celular, bani si documente, nu a depus plangere la politie, pentru a nu amana intoarcerea ei la Asuncion.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni