• PRO TV
  • Brad Pitt, în vizită acasă la Angelina Jolie. Cum l-au surprins fotografii când a părăsit reședința actriței

Brad Pitt, în vizită acasă la Angelina Jolie. Cum l-au surprins fotografii când a părăsit reședința actriței

Brad Pitt, în vizită acasă la Angelina Jolie. Cum l-au surprins fotografii când a părăsit reședința actriței

Brad Pitt a fost surprins de fotografii la plecarea din reședința fostei sale soții, Angelina Jolie, din Los Angeles.

Se pare că relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început să fie una mai cordială, scrie Daily Mail. Cele două vedete încearcă acum să se înțeleagă mai bine de dragul celor șase copii. 
 
Conform celor de la People, în luna iunie, Brad Pitt a mai făcut o vizită fostei soții, după ce au ajuns la o înțelegere privind custodia comună a doi dintre copii. Acest este un semn că lucrurile s-au mai liniștit între aceștia și acum încearcă să colaboreze în creșterea și educarea copiilor.
 
Actorul în vârstă de 56 de ani și-a vizitat familia la bordul unei motociclete BMW, iar paparazzii au fost pe poziții. Relaxat și într-o ținută casual, Brad Pitt nu avea cum să treacă neobservat. Ochelarii de soare au copletat outfit-ul effortlessly cool purtat de starul din "Once Upon A Time In Hollywood". 


Sursa FOTO: Profimedia Images

Brad Pitt este un pasionat atunci când vine vorba despre motociclete. Actorul colecționează motoare Ducati, BMW și este un fan declarat al modelelor Indian Larry.   
 
 

Sursa FOTO: Profimedia Images

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă să fie unul dintre subiectele preferate în mass-media, iar actrița a mărturisit că Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox sunt afectați de modul în care este prezentată despărțirea în presă.
 
"Mulţi jurnalişti au profitat de tăcerea mea, iar copiii citesc minciuni despre ei înșiși în mass-media. Trebuie să le reamintesc frecvent că își cunosc propriul adevăr și propriile minți", a spus Angelina Jolie într-un interviu publicat recent în Vogue India.
 

Sursa FOTO: Profimedia Images

Se pare că Brad Pitt a petrecut mai mult timp cu cinci dintre cei șase copii ai săi, mai ales în ultimele două luni, când Shiloh și Zahara, fiicele sale, au fost supuse unor intervenții chirurgicale.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni