• PRO TV
  • Veste mare pentru fanii lui Sylvester Stallone. Ce mesaj a publicat despre filmul "Rambo"

Veste mare pentru fanii lui Sylvester Stallone. Ce mesaj a publicat despre filmul "Rambo"

Veste mare pentru fanii lui Sylvester Stallone. Ce mesaj a publicat despre filmul "Rambo"

Sylvester Stallone a declarat în trecut că cel mai probabil fanii l-au văzut pe Rocky Balboa pentru ultima dată pe ecran, însă actorul se pare că are planuri de viitor pentru un alt personaj îndrăgit. 

Cu toate că ultimul film al francizei se numește "Rambo: Ultima luptă", actorul a sugerat că nu s-a ajuns chiar la înfruntarea finală. 

A fost lansată o versiune extinsă a filmului, iar Stallone și-a încântat fanii cu un mesaj publicat pe Instagram, pentru a susține campania de promovare. 

"Vezi aventura adevărată - >. Hai să îl ajutăm să ajungă pe primul loc în weekend! (S-ar putea întoarce). Mult respect, Sly", a scris actorul pe contul său de Instagram. 


Ultima parte a filmului "Rambo: Ultima luptă" permite realizarea unei continuări, însă un nou film "Rambo" s-ar putea să nu îl aibă pe Sylvester Stallone în rol principal. 

Înainte de lansarea peliculei, actorul a declarat că își dorește să vadă un film "Rambo" prequel.

"Rambo: Ultima luptă" a avut alocat un buget de aproximativ 50 de milioane de Dolari, iar încasările globale de aproape 100 de milioane de Dolari. Prin urmare, un nou film din celebra serie nu este exclus. Vezi și VIDEO: Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni