• PRO TV
  • Katie Piper, complicații la 12 ani după ce a fost desfigurată cu acid sulfuric. De ce s-a operat iar

Katie Piper, complicații la 12 ani după ce a fost desfigurată cu acid sulfuric. De ce s-a operat iar

Katie Piper, complicații la 12 ani după ce a fost desfigurată cu acid sulfuric. De ce s-a operat iar

În 12 ani de zile, Katie Piper a suferit peste 40 de operații estetice, după ce chipul ei a fost desfigurat. În 2008, prezentatoarea tv a fost atacată pe stradă de un bărbat, care i-a turnat acid sulfuric pe față. Acesta fusese angajat de fostul ei iubit gelos. Au urmat ani de chin și tortură, durerorsi, însă în final Katie și-a găsit pacea. Și iubirea: în prezent este căsătorită și mamă a doi copii.

Însă suferință fizică a lui Katie Piper continuă și în prezent. Aceasta a dezvăluit că a fost nevoită să se opereze din nou la ochiul cu care nu mai vede deloc după incidental din 2008.

“A trebuit să mă operez la ochiul meu orb. În ultima vreme simțeam multă durere și aveam infecții”, a spus Katie. Medicii i-au luat piele sănătoasă de pe brațe și i-au pus-o la ochiul cu probleme.

VEZI SI: Când i-a fost distrus chipul cu acid, credea că nimeni nu o să o mai iubească. Cine e și cum arată soțul lui Katie Piper

Katie își amintește perfect momentul în care, în plină stradă, un bărbat i-a aruncat pe față acid sufuric: ‘Nu mă gadeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească,” povestestea mai demult prezentatoarea TV.

În timpul tratamentului inițial pentru arsurile de gradul trei pe care le-a suferit, Katie, care a orbit cu un ochi, nu putea să comunice cu părinții ei decât în scris. În primul său bilet, își întreba părinții: “Am murit?”. În altul, tânăra i-a rugat:“Omorați-mă”.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni