• PRO TV
  • Ilary Blasi, sotia fotbalistului Francesco Totti, criticată de fani pe Instagram. Imaginea care a stârnit rumoare

Ilary Blasi, sotia fotbalistului Francesco Totti, criticată de fani pe Instagram. Imaginea care a stârnit rumoare

Ilary Blasi, sotia fotbalistului Francesco Totti, criticată de fani pe Instagram. Imaginea care a stârnit rumoare

Ilary Blasi are 39 de ani și se numără printre cele mai populare italience de pe Instagram. Șotia lui Francesco Totti are o cumunitate impresionantă pe celebra rețea de socializare, acolo unde este urmărită de peste 1.4 milioane de oameni. 

Recent, soția lui Totti a publicat pe Instagram o fotografie care a stârnit rumoare în rândul internauților. Presa din Italia a scris ca Ilary s-a fotografiat "într-un costum de divă, cu fizicul ei perfect", însă imaginea nu a fost la fel de bine primită de cei care îi urmăresc contul. 

Ilary Blasi a primit o sumedenie de comentarii răutăcioase din partea utilizatorilor, iar în multe dintre ele aceasta este acuzată că a folosit prea mult Photoshop, deși nu avea nevoie. 

Vezi mai multe imagini cu Ilaty Blasi în GALERIA FOTO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sea,salt,sun

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on


"Până și fiica mea de doi ani vede că e Photoshop", a scris un internaut. 

"E mult Photoshop aici. Chiar îi prostești pe oameni doar ca să câștigi mai mulți bani?", a fot mesajul unui alt comentator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on


Ilary Blasi și Francesco Totti au sărbătorit recent împlinirea a 15 ani de căsnicie, cei doi fiind împreună din anul 2002. Cuplul are trei copii: Cristian (14 ani), Chanel (13 ani) și Isabel (4 ani).

Fanii legendarului fotbalist își amintesc probabil declarația de dragoste pe care acesta i-a facut-o lui Ilary, pe 10 martie 2002. După ce a marcat un gol, Totti le-a arătat tuturor tricoul pe care era scris "6 unica!", în traducere din italiană - "Ești unică!".Facem Level – episodul 10: Cine intră cu SpeedyRoGamer în Counter-Strike Global Offensive are de-a face cu jucători de elită

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni