• PRO TV
  • Ce frumoase sunt fiicele lui Chris Rock, pe care le are cu fosta soție. Zahra și Lola apar rar în public

Ce frumoase sunt fiicele lui Chris Rock, pe care le are cu fosta soție. Zahra și Lola apar rar în public

Ce frumoase sunt fiicele lui Chris Rock, pe care le are cu fosta soție. Zahra și Lola apar rar în public

Actorul Chris Rock (55 de ani) se mândrește cu cele două fiice pe care le are cu fosta soție, dar recunoaște că a avut de muncă pentru a reintra în viața lor.

Chris Rock recuperează cum poate timpul petrecut fără fiicele sale, Lola și Zahra, pe care le-a pierdut în urma divorțului de soția lui. Actorul a recunoscut că a avut relații extraconjugale și că a fost dependent de pornografie, vicii care i-au distrus armonia din familie.

Malaak Compton i-a luat fetele în 2016, după 20 ani de mariaj. Acum, însă, Chris Rock este un alt bărbat. Petrece cât mai mult timp în compania fetelor, iar recent a fost văzut luând cina în New York cu ele.

FOTO: Profimediaimages.ro

Zahra Savannah (16 ani) și Lola Simone (18 ani) au descoperit că tatăl lor e cool, mai ales după ce și-a făcut un tatuaj, la vârsta de 55 de ani.

În primii ani după divorț, comediantul făcea haz pe seama fostei soții în show-urile sale de stand-up comedy. Ulterior și-a dat seama că nu e corect față de ea.

Nu e corect. Eu am un microfon, ea nu are. Doamne ferește ca lumea să o deranjeze la supermarket. Nu e bine. O să o mai văd la nunți și festivități de absolvire”, spunea Rock într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

Chris Rock și fosta soție au mai adoptat o fată, pe nume Ntombi, din Africa de Sud, pe care au crescut-o ca pe fiica lor.

S-a tatuat împreună cu fiica cea mare

Pentru a se apropia și mai mult de fetele sale, Chris Rock a fost de acord să-și facă primul tatuaj: o coroană regală, inspirată de desenele celebrului pictor american de culoare Jean-Michel Basquiat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on


Alături de el a fost și Lola, care și-a tatuat și ea un dinozaur cu coroană Basquiat pe umărul stâng. 

Chris Rock, care și-a refăcut viața sentimentală în urmă cu 4 ani, s-a despărțit și de ultima lui iubită. Megalyn Echikunwoke (36 de ani) și actorul de comedie și-au spus „adio” chiar înainte de festivitatea de decernare a premiilor Oscar din acest an. Surse din anturajul lui au dezvăluit pentru Daily Mail că actorul nu era pregătit pentru o nouă căsătorie.

Fotografii: Profimdiaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Mimi: „Nu am făcut sex cu o fată”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni