• PRO TV
  • Prințul George a împlinit 7 ani. Cum l-a sărbătorit mama lui, Kate Middleton

Prințul George a împlinit 7 ani. Cum l-a sărbătorit mama lui, Kate Middleton

Prințul George a împlinit 7 ani. Cum l-a sărbătorit mama lui, Kate Middleton

Pentru a marca ziua de naștere a prințului George, primul fiul al prințului William cu Kate Middleton, Palatul Kesington a publicat două fotografii făcute chiar de mama lui.

Cu un zâmbet marcat de strungăreață și o expresie jucăușă, Prințul George seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său, Prințul William. În altă fotografie, acesta poartă un tricou verde și pantaloni scurți.



Pozele sunt făcute chiar de mama lui, Kate, la casa familia din Norfolk, Anmer Hall, acolo unde George și frații săi, Prințesa Charlotte (5 ani) și Prințul Louis (2 ani) au stat în izolarea impusă de pandemia de coronavirus. 

De altfel, acesta este și locul în care Kate și William i-au organizat sărbătoritului petrecerea. 

De-a lungului anilor, Kate și William s-au străduit să-l protejeze pe George de viitorul care-l așteaptă, inducându-i treptat ideea că el este un pic mai diferit față de colegii săi de școală. ”Este un echilibru delicat, dar ei încearcă să-l protejeze cât de mult se poate”, a declarat în trecut un apropiat al familiei regale. ”Drept rezultat, George este un băiat foarte fericit și echilibrat”.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a scris: ”Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească două noi fotografii cu Prințul George înainte de aniversarea lui de 7 ani. Fotografiile au fost făcute luna aceasta de către Ducesă”.

Prințul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut pe 22 iulie 2013. 

Foto: Getty
 
Iluziile optice de pe Tik Tok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni