• PRO TV
  • Anamaria Prodan, forme impecabile la 47 de ani. Cum a pozat vedeta la plajă

Anamaria Prodan, forme impecabile la 47 de ani. Cum a pozat vedeta la plajă

Anamaria Prodan, forme impecabile la 47 de ani. Cum a pozat vedeta la plajă

Anamaria Prodan se mândrește cu corpul său super tonifiat pe rețelele de socializare. Sexy impresara demonstrează că pentru ea vârsta nu este decât un număr: la 47 de ani arată chiar mai bine ca la 30!

Vedeta și-a etalat abdomenul super plat și posteriorul bombat într-un costum de baie albastru, în două piese. Anamaria Prodan este conștientă de atuurile sale fizice și pozează că un adevărat model pe Instagram.

Vedeta se află în vacanță alături de familia sa în Cannes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️morning

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Nu este însă o întâmplare că impresara arata atât de bine: apelează la diverse proceduri de înfrumusețare și face și sport.

“Love my life” / Îmi iubesc viața  - acesta este cel mai folosit hashtag de Anamaria Prodan pe Instagram. Impresara se simte binecuvântată pentru că are un stil de viață care îi permite să își facă toate poftele. Practic, nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere material, cât și spiritual. 

“Să știi că nu mă duc zilnic la sala, dar când mă duc, stau. Antrenorul meu are grijă să nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mănânc cât vreau, cum vreau, când pun cate un kilogram mă abțin. Am o viață super relaxată și normală”, povestea  Anamaria Pordan într-un interviu pentru www.perfecte.ro.

VEZI VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni