• PRO TV
  • Gasca din Profu', distracție, provocări și adrenalină într-un parc de aventuri

Gasca din Profu', distracție, provocări și adrenalină într-un parc de aventuri

Gasca din Profu', distracție, provocări și adrenalină într-un parc de aventuri

O gașcă extrem de simpatică și de talentată din Profu’ se distrează la Edenland Park și acceptă provocare după provocare. 

Azaleea Necula, Andra Meda Topîrceanu, Robert Teodor Dobre și Feihong Basigu trag cu arcul, călăresc, explorează, se dau cu tiroliana și...se bucură de o vară din cale-afară. 

Provocările sunt extrem de distractive, dar îi și pun uneori la încercare. Azaleea Necula, Tania din Profu’ și tânăra influecer cu peste 37 de mii de urmăritori pe Instagram chiar afirmă că: “nu imi vine sa cred cred că am acceptat provocarea asta, pentru că eu sunt fricoasa numarul unu, îmi e frică să mă dau și în leagăn.”






Andra Meda, actrița care îi dă viață lui Lili, la fel ca și Feihong Basigu, chinezul piteștean din Profu', sunt extrem de simpatici. Robert Teodor Dobre, Tudor din Profu’, poreclit Justin Bieber, e mai curajos ca niciodată, iar Azaleea, desi speriată la început, își descoperă talente nebănuite. 

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, încearcă, prin metode neconvenționale, să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

FOTO: PROFU

INSTAGRAM MEDA TOPÎRCEANU
/ INSTAGRAM AZALEEA NECULA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni