• PRO TV
  • Parfumuri care seduc! Cum sa mirosi ca sa fii irezistibila!

Parfumuri care seduc! Cum sa mirosi ca sa fii irezistibila!

Parfumuri care seduc! Cum sa mirosi ca sa fii irezistibila!

Fie ca vrei sa atragi pe cineva sau sa iti imbunatatesti relatia, este bine sa stii ca anumite arome naturale pot accentua sentimentul de apropiere si iti pot imbunatati viata sentimentala si sexuala!

Se spune ca legatura dintre sex si anumite arome este la fel de simpla ca fericirea! Studiile au demonstrat, insa, ca anumite mirosuri pot excita ambele sexe si pot imbunatati viata intima.

Unele uleiuri esentiale sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a mentine echilibrul hormonilor sexuali. Aceste arome actioneaza la nivel fizic si stimuleaza centrii nervosi ai emotiilor. Este simplu: mirosurile care ii fac pe oameni sa se simta bine in pielea lor ii ajuta sa se simta si sexy si excitati!

Femeile si barbatii miros altfel!

Studiile despre misteriosul rol al mirosurilor in sex au demonstrat ca barbatii prefera de obicei cum miros femeile in perioada fertila a lunii. Inedit este si faptul ca femeile pot parea cu 6 ani mai tinere pentru barbate, daca exista un miros de grapefruit prin preajma! Pe langa acesta, mirosurile de lavanda, lemn dulce si seminte de dovleac ii stimuleaza cel mai mult pe barbati.
Femeile, in schimb, sunt mai tentate sa se indragosteasca in preajma mirosurilor de pepene verde, cirese, pudra pentru copii si, bineinteles, deodorant pentru barbati!

Ce mirosuri conduc la sex!

Cum nu putem astepta perioada fertila a lunii ca sa mirosim “apetisant” pentru iubitii nostri, exista cateva trucuri de care femeile se folosesc de mii de ani. Cele mai eficiente uleiuri parfumate afrodiziace trebuie sa miroasa a trandafir, iasomie, ylang ylang, patchouli, pin, nucsoara, smirna sau muscata! Acestea vor stimula cel mai bine sistemul nervos, vor destinde atmosfera si vor trezi cele mai placute “intentii”!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni