• PRO TV
  • Barack Obama, în pantaloni scurți și tricou, pe plajă. Imagine rară cu fostul președinte american

Barack Obama, în pantaloni scurți și tricou, pe plajă. Imagine rară cu fostul președinte american

Barack Obama, în pantaloni scurți și tricou, pe plajă. Imagine rară cu fostul președinte american

Întreaga planetă îl știe sobru și îmbrăcat la costum, la cârma celei mai puternice națiuni a lumii. Însă, Barack Obama e alt om când se afișează în pantaloni scurți și tricou.

Barack Obama a împlinit 59 de ani la 4 august și a fost răsfățatul zilei în famlia sa. Michelle Obama a distribuit pe contul ei de Twitter o fotografie din intimitatea familiei lor, în care cei doi apar pe plajă, alături de cele două fiice ale cuplului prezidențial, Malia și Sasha.

În fotografie, Obama apare purtând pantaloni scurți și un tricou care seamănă cu cele purtate de casierii magazinelor de cartier, dar fericit că are familia alături. Fotografia, realizată în perioada în care fostul președinte era senator de Illinois, a fost însoțită de mesajul de felicitare al soției sale.

La mulți ani băiatului meu preferat. În cinstea tuturor zilelor bune, cerului albastru și noilor aventuri care stau să vină”, a scris Michelle Obama.

 

Fanii cuplului prezidențial au fost și ei impresionați de imagine și au răspuns pe măsură.

O familie minunată, vă iubesc Obama”, a scris un admirator. „Frumoasă familie, ne e dor de voi, oameni buni, la Casa Albă”, a transmis un altul.

Cu lună în urmă, Michelle și Barack Obama s-au aflat față în față în primul podcast al fostei Prime Doamne, în care soții Obama au vorbit deschis despre viața lor de familie. Cei doi au dezvăluit că au aplicat metode  diferite de creștere a fiicelor lor, însă au discutat deschis, la masă, despre fiecare dintre ele.

Barack Obama a fost cel de-al 44-lea președinte american, primul de culoare din istoria țării. Mandatele sale, două la număr, s-au întins între anii 2009 și 2017. A fost succedat de Donald Trump, care și-a preluat mandatul la 20 ianuarie 2017.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level – episodul 12: zaSami a spart toate recordurile! În Apex, dar mai ales în Facem Level Challenge

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni