• PRO TV
  • Barack Obama a ajuns în topul Billboard, deși nimeni nu-l știa drept cântăreț

Barack Obama a ajuns în topul Billboard, deși nimeni nu-l știa drept cântăreț

Barack Obama a ajuns în topul Billboard, deși nimeni nu-l știa drept cântăreț

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, figurează în topul Billboard Hot R&B Songs alături de doi muzicieni cu care a colaborat la o piesă.

Piesa One Last Time (44 Remix), lansată de Christopher Jackson, Barack Obama și BeBe Winans, a aterizat direct pe locul 22 în topul Billboard Hot R&B Songs, la început de an. Melodia este un remix al unui cântec din celebrul musical Hamilton, piesă de teatru compusă de Lin-Manuel Miranda. În cadrul piesei, Barack Obama rostește câteva replici pe fundal sonor, care reprezintă discursul de rămas bun al lui George Washington. Ascultă piesa mai jos!

Melodia, care a fost lansată în scop caritabil, beneficiază de sprijinul actorului și cântărețului american Christopher Jackson și al cântărețului de muzică gospel BeBe Winans.

Nu e prima dată când fostul președinte american ajunge în topurile muzicale de peste Ocean fără a avea o carieră în muzică. Anterior, Obama a apărut în hitul A moment in history: The inauguration of Barack Obama, care a ajuns până pe locul 6 în topul vânzărilor TV DVD.

Mai mult, cântecul Pop Off, semnat JX Cannon, a ajuns pe locul 10 în același clasament Billboard. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni