• PRO TV
  • Donează sânge și mergi la UNTOLD sau NEVERSEA, două dintre cele mai tari festivaluri de muzică din Europa

Donează sânge și mergi la UNTOLD sau NEVERSEA, două dintre cele mai tari festivaluri de muzică din Europa

Donează sânge și mergi la UNTOLD sau NEVERSEA, două dintre cele mai tari festivaluri de muzică din Europa

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an Campania Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară.

Chiar dacă cele două festivaluri și-au amânat edițiile din acest an, pentru anul viitor, organizatorii au decis să continue această campanie într-un an dificil în care spitalele au nevoie disperată de sânge. Donarea de sânge a scăzut dramatic în ultimele luni, așa că organizatorii UNTOLD și Neversea fac apel la fani să vina doneze sânge și să salveze vieți.  

Voucher valoric la abonamente UNTOLD și NEVERSEA pentru cei care donează de luni până vineri în centrele fixe din întreaga țară.

Campania Blood Network, ajunsă la cea de-a șasea ediție, se desfășoară în acest an între 8 august și 13 septembrie în toate centrele de transfuzii din țară. Cei care donează sânge în timpul săptămânii, de luni pana vineri, în toate centrele fixe din țară primesc un voucher valoric pentru achiziționarea unui abonament la UNTOLD 2021, în valoare de 10 euro sau în valoare de 20 de euro, pentru achiziționarea unui abonament la Neversea 2021. 

Caravana mobilă continuă în condiții de siguranță în 10 orașe ale țării!  

Din motive de siguranță pentru cei care donează sânge, organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea împreună cu autoritățile medicale au decis ca în acest an caravana mobilă să se mute din spațiul public în centrele de transfuzii pe timpul week-end-ului, când în mod obișnuit era închis. Astfel, caravana mobilă va fi prezentă în 10 orașe timp de 10 week-enduri. 

Cei care vor veni să doneze sânge în cele 10 centre fixe din țară, în zilele de weekend, și se vor înscrie în rețeaua ,,Și eu Donez” vor primi, la alegere, un bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea 2021.

În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland România câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară. În acest an, cele 10 orașe în care se va desfășura caravana mobilă sunt: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș, Brașov, Ploiești, Sibiu, Iași și Craiova. Pentru că există o cerere foarte mare de sânge în Capitală, caravana mobilă va putea fi găsită în două weekenduri, unul în luna august si celălalt în luna septembrie, conform programului de mai jos.

Vezi și: EXPERIENȚE din ȚARA FĂGĂRAȘULUI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni