• PRO TV
  • Alyssa Milano a avut Covid-19, deși a testat negativ de trei ori: ”Am crezut că mor”

Alyssa Milano a avut Covid-19, deși a testat negativ de trei ori: ”Am crezut că mor”

Alyssa Milano a avut Covid-19, deși a testat negativ de trei ori: ”Am crezut că mor”

Actrița a dezvăluit că a testat de două ori negativ pentru coronavirus, la finalul lunii martie, și că inițial a primit un rezultat negativ la testul de anticorpi pentru Covid-19, după ce ”a început să se simtă un pic mai bine”.

Alyssa (47 de ani) a postat recent pe Instagram povestea ei, mărturisind că a ”avut practic toate simptomele Covid”, dar a testat negativ deși se simțea foarte rău.

Alături de o fotografie cu ea purtând o mască atașată de un aparat de respirat, Milano a scris: ”Asta eram eu pe 2 aprilie, după două săptămâni de boală. Nu mi-a fost niciodată atât de rău”.

”Totul doare. Îți pierzi mirosul. Mă simțeam de parcă un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam să țin mâncarea în mine. Am pierdut 4 kilograme în 2 săptămâni. Eram confuză. Aveam febră. Iar durerile de cap erau oribile”, a continuat ea. ”Am avut, practic, toate simptomele induse de Covid”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

În ciuda simptomelor, Milano a spus că ambele teste de Covid i-au ieșit negative, la fel și testul de anticorpi, pe care l-a efectuat când a început să se simtă mai bine. 

Oricum, Alyssa a mai scris că încă mai are simptome persistente precum ”amețeli, menstruații neregulate, probleme cu stomacul, palpitații, respirație îngreunată, probleme cu memoria pe termen scurt și o stare generală proastă”, în ultimele patru luni, așa că a hotărât să mai facă încă un test de anticorpi.

”În sfârșit, sunt pozitivă la testul pentru anticorpi la Covid. Am avut Covid 19”, a scris ea.

Actrița a explicat că și-a împărtășit experiența pentru a arăta fanilor că ”sistemul nostru de testare este defectuos și nimeni nu știe care sunt cifrele reale. De asemenea, vreau să știți că această boală nu este o farsă. Am crezut că o să mor. Mă simțeam de parcă urma să mor”.

Aceasta a adăugat că intenționează să doneze plasmă ”în speranța că va putea salva o viață”. 

Foto: Instagram, Profimediaimages.ro
 

How to TikTok - Cum sa faci „duet” de unul singur

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni