• PRO TV
  • (P) Produse pentru casă și grădină - calitate și prețuri excelente de la euromag.ro

(P) Produse pentru casă și grădină - calitate și prețuri excelente de la euromag.ro

(P) Produse pentru casă și grădină - calitate și prețuri excelente de la euromag.ro

Chiar dacă ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă și gândul ne stă doar la cadouri, nici petrecerea timpului liber nu ar trebui neglijată. Mai ales dacă rămânem acasă cu cei dragi, avem nevoie de o atmosferă cât mai confortabilă cu putință.

Iar într-un cadru festiv, pe lângă obiectele decorative, un rol important îl joacă și mobilierul. Mesele și accesoriile adecvate pot transmite mai ușor starea de spirit pozitivă, dacă sunt alese cu bun gust. Astfel, magazinul online Euromag se ocupă de aceste detalii pentru ca tu să ai un sfârșit de an fericit.

Produse necesare pentru casă și grădină

Indiferent dacă locuința este situată în mediul urban sau rural tot este nevoie de achiziția unor obiecte de decor sau strict practice. Ideal ar fi ca cele două atribute să se contopească într-unul singur. Așadar descoperă produse pentru casa si gradina de la Euromag. Acest magazin online livrează pentru clienții săi mese și mobilier pentru grădină la prețuri excelente. Iar calitatea este pe măsură.

O petrecere în aer liber se poate desfășura chiar în grădină sau pe terasa frumos decorată de sărbătoare. Un set elegant de masă cu scaune va fi preferatul oaspeților când aceștia vor lua masa sau se vor odihni după dans. Un set confecționat din ratan cu patru piese clasice va încânta privirea și va putea fi folosit, indiferent de anotimp. Desigur, protejat corespunzător.

Montarea și asamblarea acestor seturi se poate face simplu, mai ales dacă există și scule și unelte pentru casă.

Seturi de mobilier pentru grădină cu patru piese, din ratan

Motivul pentru care merită să îți achiziționezi un set de mobilier de grădină este foarte practic. Și anume acesta poate fi folosit în orice perioadă a anului, decorat în funcție de eveniment. Astfel, vara poate fi așezat la umbra copacilor, iar iarna pe o terasă închisă. În felul acesta mobilierul se va păstra excelent, în ciuda variațiilor de temperatură.

De la magazinul Euromag se pot comanda seturi practice și atemporale compuse din două fotolii, canapea și o măsuță pentru cafea. Indiferent de momentul zilei, o pauză de cafea sau o gustare va fi mult mai plăcută în compania celor dragi sau a prietenilor.

Setul se întreține ușor cu o lavetă umedă și puțin detergent, iar husele de pe scaune curățate la mașina de spălat.

Proiectat să reziste la temperaturi meteo diferite, setul este util în orice spațiu exterior dacă este protejat cu ajutorul unei umbrele.

Cutii poștale din metal și accesorii pentru casă și grădină

Magazinul Euromag oferă și alt gen de produse și anume scule și unelte profesionale pentru casă. Acestea sunt concepute pentru o mai bună întreținere a încăperilor, dar și pentru munca în grădină.

Tot pentru a personaliza locuința, magazinul mai pune la dispoziție și cutii postale, aviziere magnetice, foarte utile pentru primirea corespondenței. Pentru apartamente la bloc, acestea împreună cu suporturile de pliante sunt indispensabile pentru primirea documentelor sau a altor notificări importante. Tot de aici poți să-ți cumperi dibluri pentru montaj pe mai multe dimensiuni sau magneți colorați pentru a putea să fixezi mult mai ușor foile în interiorul avizierului.

Pe pagina oficială euromag.ro se pot comanda aceste produse premium, dar ai parte și de consultanță gratuită pentru alegerea lor. Livrarea se face într-un timp cât mai scurt posibil.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni