• PRO TV
  • Polițist amenințat pentru că a amendat un cântăreț care nu purta mască în benzinărie: „Te blestem”

Polițist amenințat pentru că a amendat un cântăreț care nu purta mască în benzinărie: „Te blestem”

Polițist amenințat pentru că a amendat un cântăreț care nu purta mască în benzinărie: „Te blestem”

La finalul lunii iulie, un cântăreț cunoscut în mediul online și în lumea manelelor a fost amendat de oamenii legii într-o benzinărie de lângă Ploiești, deoarece nu purta corespunzător masca de protecție.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Costel Biju, căci despre el este vorba, nu a avut nicio mențiune în momentul în care polițistul l-a anunțat că a fost amendat cu 500 de lei, însă l-a amenințat pe acesta.

„Te blestem, să moară familia mea de nu te bluestem. Pregătește-te în 15 zile, că mama face farmece. Mă duc la biserică să aprind o lumânare. Nu e amenințare”, a spus Costel Biju, după care a semnat procesul verbal, pentru ca mai apoi să-l rupă în fața polițistului.

Potrivit sursei citate, amenda primită de manelist nu a fost de doar 500 de lei, ci s-a ridicat în total la 1.800 de lei!

„Pentru abaterile constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, și cu 800 de lei, conform articolului 2 din Legea 61/1991, pentru expresii jignitoare adresate colegului nostru”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova pentru ziarul Libertatea.

foto: Agerpres

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Crumble cu fructe de pădure

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni