• PRO TV
  • Cristi Bozgan despre revenirea în FERMA: "Fără acest proiect parcă nu exist"

Cristi Bozgan despre revenirea în FERMA: "Fără acest proiect parcă nu exist"

Cristi Bozgan despre revenirea în FERMA: "Fără acest proiect parcă nu exist"

Cristi Bozgan revine în proiectul său de suflet alături de Mihaela Rădulescu! Ce spune prezentatorul despre noul sezon FERMA și cum a fost revederea cu echipa pe platourile de filmare. 

Într-un interviu acordat exclusiv pentru site-ul protv.ro, gazda emisiunii, Cristi Bozgan, ne-a declarat că se simte foarte fericit că are ocazia să se întoarcă într-o asemenea competiție!

"Fără acest proiect parcă nu exist" au fost cuvintele prezetatorului, care recunoaște că acest show face parte din viața lui.

"Pot spune că mi-a fost dor de tot proiectul. Am un prieten foarte bun aici în Ferma, acel prieten este Mihaela Rădulescu. Mi-a fost dor de ea pentru că nu ne-am văzut atât de mult timp, mi-a fost dor de întreaga echipă, mi-a fost dor să cunosc alți concurenți" a spus prezentatorul Tv. 

"Aș fi vrut să păstrez secretul asta, dar eu cred că în noul sezon este total diferit! Vorbesc de 180 de grade... pentru că am tot zâmbit în sezonul trecut, ne-am tot jucat, cred că tot ce-am făcut acolo a fost mult prea dulce pentru ceea ce însemn eu, Cristi.  

Noul sezon vine condimentat cu ceva la care nu s-ar gândi nimeni, vine cu o surpriză pentru telespectator dar și pentru concurenți și cred că mă voi surprinde chiar pe mine însumi." a adăugat gazda emisiunii.

Cristian Bozgan a prezentat și sezonul din 2019, dar puțină lume știe cine este el de fapt, pentru că a stat departe de lumina reflectoarelor. Cristian Bozgan are o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni