• PRO TV
  • Oana Radu a slăbit până a ajuns de nerecunoscut: „Haterii vor spune că e Photoshop”

Oana Radu a slăbit până a ajuns de nerecunoscut: „Haterii vor spune că e Photoshop”

Oana Radu a slăbit până a ajuns de nerecunoscut: „Haterii vor spune că e Photoshop”

Anul trecut, la începutul lunii septembrie, Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă a vieții: Alin Mihai Suflea, iubitul ei de la acea vreme, a murit după ce a fost incendiat în scara blocului de către un vecin care avea problem psihice.

Drama a făcut-o pe Oana Radu să vadă cu alți ochi viața, astfel că artista a decis să o ia de la zero, iar drumul ei s-a schimbat aproape complet: cântăreața a început din nou să slăbească și s-a reîndrgostit, cel care i-a devenit partener fiind Cătălin Dobrescu, instructorul ei de fitness.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Chiar dacă a fost pusă la zid de fani, pe motiv că și-a găsit prea repede fericirea după o tragedie atât de mare, Oana Radu a mers mai departe și nu a pus la suflet comentariile cârcotașilor. Așa se face că acum ea a anunțat pe Instagram că a slăbit aproximativ 20 de kilograme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

„Haterii vor spune că e Photoshop! Transformarea mea a luat sfârșit! În aceste poze mă vedeți pe mine la 57 de kilograme, de la 75! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită! Așa arăt eu acum! De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit”, a spus Oana Radu.

foto: Instagram Oana Radu

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Crumble cu fructe de pădure

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni