• PRO TV
  • Cine sunt frații Stoica, Andrei și Bogdan, concurenți la Ferma 2020

Cine sunt frații Stoica, Andrei și Bogdan, concurenți la Ferma 2020

Cine sunt frații Stoica, Andrei și Bogdan, concurenți la Ferma 2020

Frații Stoica au acceptat provocarea de a intra în Ferma, dar vor lupta în tabere diferite: Bogdan va fi în echipa orășenilor, iar fratele lui mai mare, Andrei, va demonstra că este un sătean iscusit.

Frații Stoica sunt unii dintre cei mai cunoscuți luptători din România, iar Andrei, în vârstă de 33 de ani, este în primii 10 luptători din lume, la categoria semi grea – cunoscut ca Mister KO.

Andrei Stoica este căsătorit, având o relație de 14 ani cu soția lui și împreună au trei copii: 2 băieți de 7 și 5 ani și o fetiță de 8 luni. 

Andrei este unul dintre campionii României la kickboxing și s-a aflat mereu în fruntea clasamentelor internaționale. Nu îi place să piardă și și-a bazat cariera pe integritate, demnitate și disciplină. Acestea sunt valorile pe care le duce cu el în lupta din Ferma.

”Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem”, spune Andrei.

Bogdan Stoica, în vârstă de 30 de ani, este fratele mai mic al lui Andrei și are o fetiță în vârstă de 4 ani. Spune despre el că este un om simplu, care a muncit foarte mult pentru a ajunge un campion. Însă, oamenii știu despre el că este un luptător, cu victorii impresionante în lumea kickoxing-ului. Bogdan vrea să demonstreze că un orășean se poate adapta la orice situație din fermă și că, relaxat și degajat, poate depăși orice provocare. Deși s-a născut în București și nu știe aproape nimic despre muncile de la țară, Bogdan spune că nu îi este teamă.

”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni