• PRO TV
  • Giulia Nahmany: are o poveste de viață ca-n filme și acum scrie un nou episod în Ferma - orășeni vs săteni

Giulia Nahmany: are o poveste de viață ca-n filme și acum scrie un nou episod în Ferma - orășeni vs săteni

Giulia Nahmany: are o poveste de viață ca-n filme și acum scrie un nou episod în Ferma - orășeni vs săteni

Până la 37 de ani, actrița Giulia Nahmany a avut o viață parcă scrisă de un scenarist!

S-a născut în Israel, la 6 ani s-a mutat în Belgia, apoi, la 11 ani a venit în România unde a găsit o lume cu totul diferită decât cunoștea până atunci. În copilărie a trăit în mai multe case, dar și în hoteluri, a fost mereu nevoită să se adapteze și a reușit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despre imunitate se vorbește des în sezonul rece, însă eu cred că ar trebui să îi acordăm atenție în fiecare zi din an. ✨Astăzi vreau să-ți arăt o postură specială de yoga care ajută la amplificarea imunității. Vajrasana - sau postura diamantului - dacă o practicăm zilnic doar 10 minute, oriunde, important este să poți să te relaxezi și să te conectezi la tine, astfel realizăm un echilibru între minte și suflet în acest fel vom avea o imuntate perfecta. Simplu, nu? Iar dacă ai nevoie de un ghid în călătoria ta în practicarea yoga, te aștept cu drag să te alături platformei @mahayoga.ro unde ai acces nelimitat la cursuri de yoga, meditație ghidată și cărți care să-ți răspund la întrebările spirituale care te frământă.???? #yogaeverywhere #yogaonline #dezvoltarepersonala #yogagirl #yograpractice

O postare distribuită de GIULIA NAHMANY (@giulianahmany) pe


Azi știe la perfecție 4 limbi străine, ebraică, română, engleză, franceză, e actriță, cântăreață, prezentatoare de televiziune și în curân o veți vedea în Ferma. Pentru asta și-a lăsat cele două fetițe și pe soțul pe care îl consideră iubirea vieții ei și pe care l-a cunoscut după ce ea însăși a strigat după el din mașină “ ești frumos”.

Cea mai mare dorință legată de participarea în Ferma e să poată practica acolo…yoga! Și asta pentru că, de câțiva ani, proiectele ei sunt în zona de spriitualitate și yoga și are un stil de viață foarte echilibrat. A devenit mult mai spirituală după un episod masiv de depresie din viața ei, un episod din care și-a revenit "lucrând cu ea", cum îi place să spună. 



FOTO: GIULIA NAHMANY INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni