• PRO TV
  • J Balvin a fost diagnosticat cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistului

J Balvin a fost diagnosticat cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistului

J Balvin a fost diagnosticat cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistului

Fanii lui J Balvin au primit o veste proastă de la artistul lor preferat. Cântărețul de 35 de ani a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. 

Interpretul piesei "Mi Gente" a făcut dezvăluirea în timpul discursului transmis în cadrul galei Premios Juventud 2020, din Columbia. J Balvin nu a putut participa la evenimeniment deoarece este infectat cu Codid-19, prin urmare materialul video a fost înregistrat și difuzat în momentul decernării premiului.

Înregistrarea conține informații despre perioada de recuperare prin care trece artistul, dar și dezvăluirea că, până în momentul infectării, J Balvin nu a crezut în existența virusului. 

"În acest moment, mă recuperez. Au fost zile foarte dificile, foarte complicate. Câteodată poate ne gândim că nu vom fi afectați, dar eu am fost diagnosticat cu Covi-19 și efectele au fost serioase", a declarat artistul.

"Mesajul meu pentru toți cei care mă urmăresc este să aveți grijă. Acest virus nu este o glumă. Este real și periculos", a mai transmis artistul, din Columbia, unde s-a izolat în această perioadă. Vezi și -> Întrebarea Mesei Rotunde - Roxen: „Nu m-aș întoarce la iubitul meu”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni