• PRO TV
  • Andreea Esca a strâns gunoaie de pe râu: ”Mă întreb ce este în mintea lor?!”

Andreea Esca a strâns gunoaie de pe râu: ”Mă întreb ce este în mintea lor?!”

Andreea Esca a strâns gunoaie de pe râu: ”Mă întreb ce este în mintea lor?!”

Recent, Andreea Esca a dezvăluit pe contul de Facebook că, alături de tatăl ei și câțiva prieteni, a strâns gunoaie de pe un râu cu privilește pitorească. 

Prezentatoarea Știrilor PRO TV de la 19.00 a postat pe contul său de Facebook imagini de la activitatea ecologică la care a participat voluntar, alături de tatăl său și niște prieteni. Pozele au fost însoțite de următorul comentariu: 

”Am strâns cu tata( 82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți “pampers”, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele... În final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care aruncă toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte? Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei...nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?”

Imaginile și comentariile au devenit virale pe net, primind peste 10.000 de aprecieri și fiind distribuite de câteva sute de ori. 

Foto: Facebook 
 

Întrebarea Mesei Rotunde - Roxen: „Nu m-aș întoarce la iubitul meu”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni