• PRO TV
  • Andreea Ibacka a plecat în vacanță cu Cabral. Cum l-a surprins frumoasa actriță pe carismaticul prezentator

Andreea Ibacka a plecat în vacanță cu Cabral. Cum l-a surprins frumoasa actriță pe carismaticul prezentator

Andreea Ibacka a plecat în vacanță cu Cabral. Cum l-a surprins frumoasa actriță pe carismaticul prezentator

Andreea Ibacka și Cabral se bucură de o vacanță pe cinste, cu velierul, pe Marea Neagră. De data aceasta, cei doi nu sunt însoțiți de micuța Namiko.

În ultimele zile, Andreea și Cabral pun foarte multe imagini din vacanța lor, însă de departe cea mai apreciată postare a fost a lui Cabral care a filmat-o pe Andreea în timp ce dansa pe velier, în costum de baie, acoperită doar rochiță transparentă de plajă.

Nu vă supărați, știe cineva unde găsesc ceva servicii de exorcizare? Că nu mă mai înțeleg cu colega de apartament și mi-e și frică atunci când o apucă așa... Că eu sunt suflet sensibil și la faze din astea mă ia așa... cu teamă, cu frezoane, cu d-astea... cc: Andreea Ibacka”, a scris Cabral deasupra filmulețului. 

Fanii au fost cuceriți de dansul Andreei, dar și de descrierea lui Cabral, reacționând în număr mare: “Un cuplu superb, plin de fericire, bucurii . Să vă iubiți mult. Sunteți superbi. Vă ador”, “Hahaha. . Bine v-ați mai potrivit!!! Noroc că aveți țiglele pe aceeași casă!! E o minune de femeie și să o protejezi mereu cu toată iubirea de care ești tu în stare SUFLET MARE ȘI BLÂND!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni