• PRO TV
  • Fostul iubit al lui George Michael, Fadi Fawaz, arestat după ce a distrus mai multe mașini

Fostul iubit al lui George Michael, Fadi Fawaz, arestat după ce a distrus mai multe mașini

Fostul iubit al lui George Michael, Fadi Fawaz, arestat după ce a distrus mai multe mașini

Fadi Fawaz (47 de ani) a ajuns în custodia poliției, în weekend, după ce a lovit cu ciocanul mai multe autoturisme parcate în estul Londrei.

Fostul iubit al lui George Michael a fost filmat de trecători în timp ce lovea mai multe mașini, cu ciocanul. Fadi Fawaz a fost reclamat și ridicat de oamenii legii de pe stradă. El nu a opus rezistență, însă polițiștii au găsit asupra lui un cuțit și droguri de mare risc.

Conform The Sun, care publică un material video filmat de un trecător, Fadi Fawaz a distrus trei autoturisme: un Mercedes, un BMW și o Toyota Auris, toate parcate regulamentar în East London. Întrebat de cel care îl filma de ce lovește mașinile, Fawaz a spus că sunt ale lui.

A ajuns să doarmă pe străzi

Fadi Fawaz, care a avut o relație de 5 ani cu artistul britanic George Michael, este cel care l-a găsit pe acesta decedat în casă, în prima zi de Crăciun a anului 2016. După moartea starului, Fawaz a continuat să locuiască în casa lui și se pregătea să intre în posesia averii de circa 110 milioane de euro.

FOTO: Profimediaimages.ro

Însă, familia lui George Michael l-a anunțat că el nu figurează în testamentul artistului și i-a cerut să plece din casa pe care o ocupa abuziv. Din vara anului trecut, Fadi Fawaz locuiește pe străzi sau în hoteluri ieftine.

Proprietarul autoturismului Toyota distrus a declarat jurnaliștilor britanici că l-a recunoscut pe Fawaz, căruia i-a plâns de milă. Acesta e de părere că bărbatul are nevoie de ajutor de specialitate.

E clar că are nevoie de ajutor. Familia lui George nu ar fi trebuit să-l părăsească”, a spus bărbatul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum și-au petrecut George Piștereanu și Anna Lesko ultima zi înainte de plecarea în FERMA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni