• PRO TV
  • Mădălina Ghenea nu mai vrea bărbați ca Matei Stratan. „Trebuie să știe să lupte pentru cuplu”

Mădălina Ghenea nu mai vrea bărbați ca Matei Stratan. „Trebuie să știe să lupte pentru cuplu”

Mădălina Ghenea nu mai vrea bărbați ca Matei Stratan. „Trebuie să știe să lupte pentru cuplu”

Mădălina Ghenea (31 de ani) a fost îndrăgostită până pste cap de un antreprenor din România, cu care are o fetiță de 3 ani. Însă, acum spune că bărbatul ideal arată complet diferit.

Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima dată despre eșecul relației cu Matei Stratan, bărbatul cu care a fost la un pas să se căsătorească în urmă cu 3 ani. Cei doi au o fetiță de 3 ani pe nume Charlotte, care locuiește cu mama ei la Milano. Modelul din România a dezvăluit în presa italiană motivul pentru care s-a despărțit de Matei Stratan și ce fel de bărbat așteaptă acum în viața ei.

Cu tatăl lui Charlotte m-am gândit la căsătorie, dar nu e ușor să gestionezi o relație de la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, am știut că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, astfel încât bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a dezvăluit Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.


FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

În 2017, când fiica lor avea câteva luni, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au decis să se despartă. Într-un mesaj pestat pe Instagram, modelul a dat de înțeles că bărbatul în care avusese încredere deplină o înșelase.

Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea.

În ciuda eșecului relației cu Stratan, Mădălina Ghenea spune că va face loc altui bărbat în inima ei, dacă acesta va fi exact așa cum și-l imaginează.

Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să-l respect. Pe scurt, aștept să găsesc persoana potrivită”, a mai spus Mădălina Ghenea.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Nadiana Sălăgean despre serialul VIDEOCHAT: “Este un serial cu mult umor, un umor de calitate”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni