• PRO TV
  • Katie Price iese în evidență chiar și cu ambele picioare rupte. Cât costă scaunul cu rotile pe care îl folosește

Katie Price iese în evidență chiar și cu ambele picioare rupte. Cât costă scaunul cu rotile pe care îl folosește

Katie Price iese în evidență chiar și cu ambele picioare rupte. Cât costă scaunul cu rotile pe care îl folosește

Katie Price trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, după ce și-a rupt ambele picioare în vacanță. 

Britanica a suferit un accident în vacanța petrecută în Turcia, unde și-a fracturat picioarele după ce a sărit de un zid dintr-un parc de distracție tematic.

În urma acestui accident, modelul de 42 de ani a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent are ambele membre imobilizate, fiind nevoită să se folosească de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. 

Așa cum era de așteptat, diva britanică nu a lăsat situația la voia întâmplării și a apărut într-un scaun cu rotile personalizat, pe care sunt încrustate inițialele numelui său cu pietre Swarovski, iar valoarea acestuia se ridica undeva în jur de 10.000 de lire sterline. 

Katie Prince se afla în vacanță alături de actualul partener, Carl Woods și de doi dintre copiii ei, Princess și Junior. Potrivit estimărilor făcute de medici, recuperarea vedetei va fi una anevoioasă și ar urma să stea în scaun cu rotile timp de șase luni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni