• PRO TV
  • Brad Pitt și Jennifer Aniston colaborează după 19 ani de pauză. În ce proiect special se vor implica

Brad Pitt și Jennifer Aniston colaborează după 19 ani de pauză. În ce proiect special se vor implica

Brad Pitt și Jennifer Aniston colaborează după 19 ani de pauză. În ce proiect special se vor implica

Pentru prima oară în ultimii 19 ani, Brad Pitt și Jennifer Aniston vor lucra împreună în cadrul unui proiect cu adevărat special. Actorul i se va alătura lui Aniston la citirea scenariului pentru filmul clasic "Fast Times at Ridgemont High".   

Citirea scenariului este programată pentru data de 20 august, iar întregul moment va putea fi vizionat pe Facebook Live și Tik Tok. Evenimentul este unul caritabil și reprezintă o strângere de fonduri pentru susținerea luptei împotriva noului coronavirus. 

Rolurile pe care Brad Pitt și Jennifer Aniston le vor interpreta în "Fast Times at Ridgemont High" nu vor fi anunțate până la startul evenimentului online. Prin urmare, rămâne un mister dacă cei doi vor apărea împreună în vreo scenă. 

Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook și Sean Penn vor lua și ei parte la citirea scenariului. Sean Penn a devenit celebru după ce a interpretat un rol în filmul original "Fast Times at Ridgemont High".


Sursa FOTO: Getty Images


Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au cunoscut în anul 1999 și s-au căsătorit în vara anului 2000. Actorii au jucat împreună o singură datp într-un episod din serialul "Friend", în noiembrie 2001.

Cei doi au pus capăt mariajului în ianuarie 2005, iar divorțul lor s-a finalizat în luna octombrie a aceluiași an.

Brad și Jennifer au atras din atenția în februarie 2019, atunci când actorul a apărut la petrecerea de 50 de ani a fostei soții. 


Vezi și VIDEO: George Burcea și Gabriel Toader sunt pregătiți să ia cu asalt FERMA! Imagini exclusive din ultima lor zi cu familia

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni