• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă alături de presupusul iubit. Cum arată bărbatul care ar fi cucerit-o pe româncă

Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă alături de presupusul iubit. Cum arată bărbatul care ar fi cucerit-o pe româncă

Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă alături de presupusul iubit. Cum arată bărbatul care ar fi cucerit-o pe româncă

Mădălina Ghenea a fost surprinsă de paparazzi la plajă în Portofino, alături de un grup de prieteni, dintre care s-a remarcat un anumit bărbat. 

Mădălina Ghenea (32 de ani) se află într-o perioadă de relaxare alături de câțiva prieteni, la Portofino. Frumoasa italianca a fost fotografiată la plajă, iar un aspect a atras atenția în mod deosebit. 

Modelul a fost apropiat de un anumit bărbat, despre care s-a speculat că ar putea fi noul partener al acesteia. Cei doi au fost pozați de paparazzi în ipostaze destul de sugestive, însă deocamdată nu au apărut informații despre identitatea lui.

Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată și de această dată, apariția ei fiind una impecabilă. 

Într-un interviu acordat pentru o publicație din Italia, românca a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Matei Stratan, tatăl fetiței ei.

„Cu tatăl lui Charlotte m-am gândit la căsătorie, dar nu e ușor să gestionezi o relație de la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, am știut că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, astfel încât bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Ghenea pentru gossiptvmagazine.it. În 2017, când fiica lor avea câteva luni, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au decis să se despartă.

Vezi și: Toamna asta ai tot ce vrei, oricât vrei, online, pe Voyo și pe PRO TV PLUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni