• PRO TV
  • Simona Halep, schimbare de look. Cum arată jucătoarea de tenis după ce s-a vopsit și coafat

Simona Halep, schimbare de look. Cum arată jucătoarea de tenis după ce s-a vopsit și coafat

Simona Halep, schimbare de look. Cum arată jucătoarea de tenis după ce s-a vopsit și coafat

Simona Halep arată ca un star de cinema după ultima transformare. Jucătoarea de tenis a apelat la un hairstylist și acum se mândrește cu un look spectaculos.

Șuvițe blonde și bucle lejere de vară – acesta este look-ul de super efect cu care Simona Halep și-a impresionat fanii de pe Instagram. Sportiva a postat o fotografie în care apare alături de hairstylista ei și a primit o mulțime de complimente.

“Arați spectaculos!”, “Magnifică”, “Super jucătoare și o fată superbă”, i-au transmis fanii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Anul acesta Simona Halep a apărut în celebrul top 30 under 30" Forbes, versiunea pe Europa.  Simona a câștigat 36.551.855 dolari în întreaga carieră doar din tenis. În codițiile în care o parte din acești bani au fost investiți, averea se ridică la o sumă mai mare. 

Iată cu e prezentată Simona Halep de Forbes:

 "Halep a câștigat primul ei Grand Slam în 2018, la Roland Garros, iar peste un an și-a trecut în palmares și cel de-al doilea trofeu de acest fel, la Wimbledon. A fost numărul 1 în ierarhia WTA și e una dintre cele mai cunoscute jucătoare ale momentului. A arătat că e interesată de piața imobiliară, lucru dovedit de investițiile masive într-un hotel pe care îl deține în Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni montane din România".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni