• PRO TV
  • Bella Thorne a bătut recordul la încasări online în aplicația OnlyFans

Bella Thorne a bătut recordul la încasări online în aplicația OnlyFans

Bella Thorne a bătut recordul la încasări online în aplicația OnlyFans

În doar 24 de ore, fostul star Disney a realizat venituri cu care își poate cumpăra orice apartament din București. În cazul în care și-ar dori să locuiască în București.

Bella Thorne (22 de ani) este mai bogată cu un milion de dolari, venituri înregistrate în 24 de ore în platforma online OnlyFans. Aplicația le permite persoanelor cu priză la public să creeze conținut video, care poate fi cumpărat ulterior de fani. Accesul la conținut se face pe bază de abonament lunar, cu plată, iar un permis premium conferă dreptul de a ajunge la secțiunea de videochat.

Conform reprezentanților platformei OnlyFans, citați de Page Six, încasările generate de Bella Thorne sunt cele mai mari de până acum în 24 de ore.

Printre vedetele care au cont activ în platformă se numără și cântăreața Cardi B, modelul Blac Chyna, actrița Dorinda Medley, actrița Sonja Morgan și o serie de „staruri” create pe Instagram de care, cel mai probabil, nu ai auzit.

Reprezentanții platformei online susțin că OnlyFans nu este exclusiv despre sex și sexualitate, însă creatorii de conținut au libertatea de a alege ce fotografii și fișiere video creează pentru fanii lor.

Bella Thorne este una dintre cele mai controversate tinere actrițe. Ea a dezvăluit recent că e pansexuală. Ce înseamnă pansexualitatea aflați AICI.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni