• PRO TV
  • Nina Dobrev își încântă fanii cu noi imagini din vacanță. Cum s-a lăsat pozată pe o plajă din Mexic

Nina Dobrev își încântă fanii cu noi imagini din vacanță. Cum s-a lăsat pozată pe o plajă din Mexic

Nina Dobrev își încântă fanii cu noi imagini din vacanță. Cum s-a lăsat pozată pe o plajă din Mexic

Nina Dobrev și iubitul său, Shaun White, se află într-o vacanță romantică în Tulum, Mexic. Cei doi se relaxează departe de agitația marilor orașe și par să se bucure de clipele petrecute în doi.   

Vedeta din celebrul serial "The Vampires Diaries" își încântă fanii de pe Instagram cu fotografii realizate în decorurile de vis oferite de plajele exotice mexicane. 

Cel mai probabil, imaginile în care Nina Dobrev radiază sunt realizate de iubitul în vârstă de 33 de ani. Nina și Shaun au început o relație în timpul carantinei impuse în urma declanșării pandemiei de coronavirus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Deși presa mondenă a scris că cei doi formează un cuplu, aceștia au preferat să fie discreți în privința poveștii lor de iubire. Vedeta le-a dat fanilor vestea cea mare în luna mai, printr-o postare pe contul său de Instagram, unde îi anunța că urmează să intre în rolul de hairstylist pentru iubitul său.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adding to resume: hairdresser ✂️

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Nina și Shaun nu au făcut până acum declarații despre relația lor, însă un apropiat al cuplului a declarat pentru Us Weekly că cei doi îndrăgostiți de distrează de minune în vacanță. 

Fără urmă de îndoială, Nina Dobrev se bucură de fiecare clipă petrecută în vacanță alături de Shaun, care este snowboarder. Fanii sunt și ei încântați că vedeta lor preferată este culmea fericirii, iar asta se vede în numărul de mesaje și aprecieri pe care Nina le primește zilnic atunci când postează pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

who told this lady she can stand on my hip

A post shared by Nina Dobrev (@nina) onVezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni