• PRO TV
  • Katy Perry a născut. Prima imagine cu fetița face furori pe internet

Katy Perry a născut. Prima imagine cu fetița face furori pe internet

Katy Perry a născut. Prima imagine cu fetița face furori pe internet

Katy Perry a devenit mămică! Vedeta a adus pe lume primul sau copil, o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom. Actorul Orlando Bloom, tatăl fetiței, a fost cel care a răspândit vestea: a postat o imagine adorabilă cu micuța, via UNICEF, organizație unde el și logodnica sa sunt amabasadori.

Katy Perry a născut o fetiță perfect sănătoasă miercuri, 26 august, după care și-a manifestat recunoștința printr-un comunicat dat către UNICEF.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom) pe


“Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry și Orlando Bloom.

Actorul mai are un baiatel în vârstă de 9 ani cu modelul Miranda Kerr, fosta sa soție.

Acum in culmea fericirii, a trecut si prin momente în care a simțit că viața nu mai merită trăită. S-a întâmplat în 2017, când s-a despărțit pentru o perioadă de Orlando Bloom, logodnicul ei de acum și tatăl viitorului ei copil. Colac peste pupăză, nici albumul pe care l-a lansat atunci pe piață nu s-a bucurat de succes. Cântăreața a simțit că se prăbușește și în momentele acelea s-a gândit să își ia viața. 

 
Sursa foto: PROFIMEDIA

“Recunoștință este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi scufundat în propria tristețe”, a spus Katy Perry.
 
Lucrurile au luat însă o altă întorsătură: s-a împăcat cu Orlando Bloom, care în 2019, de Ziua Îndrăgostiților, a cerut-o de soție.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni