• PRO TV
  • Horia Brenciu și-a aniversat ziua de naștere alături de familie. Mesajul minunat transmis de artist

Horia Brenciu și-a aniversat ziua de naștere alături de familie. Mesajul minunat transmis de artist

Horia Brenciu și-a aniversat ziua de naștere alături de familie. Mesajul minunat transmis de artist

Horia Brenciu își aniversează ziua de naștere, ocazie cu care le-a transmis și un mesaj minunat fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Artistul a împlinit 48 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de minunata sa familie. Detectivul de la Masked Singer România a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de soția lui și cei patru copii, iar mesajul care însoțește imaginea este unul plin de însemnătate.

”Voiam sa fac un mesaj super filosofic despre aniversarea mea, cu reflecții profunde despre lume, viața și univers. Îl las pentru la anu’, când ieșim din pandemie! :-) Am unul mai scurt... Noi suntem Brenciu și vă dorim multă sănătate, fericire și tot ceea ce vreți voi! :-) La mulți ani, 28... pardon... 38... scuze... 48! :-)”, a scris vedeta. 

Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu și au patru copii: Toma (cinci ani), care este înfiat, Mina (șapte ani), copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. 

Masked Singer România va începe pe 11 septembrie, de la 20:30, la PRO TV și se anunță a fi cel mai spectaculos show TV al momentului.

Printre detectivii care au misiunea de a ghici cine se află în spatele măștilot este și Horia Brenciu, unul dintre cei mai apreciați și carismatici artiști din showbiz-ul autohton.

"Totul se bazează pe informații, pe intuiție, pe dialogul cu detectivii", a răspuns vedeta atunci când a fost întrebată despre calitățile care îl recomandă pentru acest rol.

Vezi și: Horia Brenciu, impresionat de costumele de la Masked Singer România: ”Fiecare a fost câte o surpriză enormă pentru mine”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni