• PRO TV
  • Dana Rogoz și-a botezat fetița. Imagini de poveste de la fericitul eveniment

Dana Rogoz și-a botezat fetița. Imagini de poveste de la fericitul eveniment

Dana Rogoz și-a botezat fetița. Imagini de poveste de la fericitul eveniment

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir au botezat-o pe micuța Lia Elena sâmbătă, 29 august. Cei doi au ales un cadru de poveste.

Dana Rogoz pare mai fericită și mai împlinit decât niciodată. Actrița are o familie frumoasă și completă, mai ales de când a venit pe lume micuța Lia Elena, care deja a împlinit trei luni. Sâmbătă a avut loc botezul fetiței, iar actrița a ales pentru organizarea evenimentului un cadru natural, cu căsuțe din lemn și flori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azi a fost botezul fetitei noastre minunate, Lia Elena. Sa fii iubita si fericita mereu, dragostea noastra! Noi te iubim infinit de mult si iti multumim ca ne-ai ales! #iubireinfinita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Dana Rogoz a postat pe Instagram imagini de familie de la botez, alături de mesajul “Azi a fost botezul fetiței noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită și fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult și iți mulțumim că ne-ai ales! #iubireinfinita.”

Prietenii și anii actriței au reacționat imediat: “Ce tablou frumos de familie! Să fiți mereu așa!”,  “Superbi!! Să fiți fericiți mereu!”, “Ce familie minunată!”, “Vaaai, ce frumusețe! Să vă trăiască fericita și să vă bucurați de amândoi până la adânci Bătrâneți!!

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au o relație de 16 ani, iar împreună au doi copii, pe Vlad și pe Lia Elena.

Sursă foto: Instagram Dana Rogoz

Vezi și: 
Videochat - episodul 11

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni