• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au rămas cu 300 de milioane $ în buzunar după ce au ratat o afacere

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au rămas cu 300 de milioane $ în buzunar după ce au ratat o afacere

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au rămas cu 300 de milioane $ în buzunar după ce au ratat o afacere

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au declarat „dezamăgiți” după ce și-au văzut ruinat visul de a cumpăra o echipă de baseball.

Tristețe mare în familia lui J Lo. Celebra artistă și actriță și soțul ei au rămas cu 300 de milioane de dolari în buzunare după ce au fost nevoiți să se retragă dintr-o afacere de proporții. Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) plănuiau să cumpere, împreună cu alți 3 antreprenori, echipa de baseball New York Mets, favorita tatălui ei.

Însă, cei doi au anunțat pe rețelele sociale că au fost nevoiți să se retragă din afacere după ce un miliardar american a depus o ofertă mai bună.

Alex și eu suntem atât de dezamăgiți. Am lucrat din greu în ultimele 6 luni cu visul de a deveni primul cuplu minoritar și eu prima femeie care cumpără echipa de baseball preferată a tatălui ei, din banii munciți din greu de ea. Însă nu am renunțat”, a anunțat J Lo pe rețelele sociale.

Conform presei americane, consorțiul condus de Alex Rodriguez a oferit o sumă cuprinsă între 1,7 și 2,3 miliarde de dolari, din care 300 de milioane de dolari erau puși în joc de cei doi soți. 

Însă, miliardarul Steven Cohen ar fi oferit 2,6 miliarde de dolari, mult peste suma concurenților, informează revista People.

Alex Rodriguez, care a fost jucător profesionist de baseball, a evoluat 12 ani la echipa rivală din New York, Yankees. Totuși, în 2000, a fost la un pas să semneze un contract cu Mets, însă a ales echipa Texas Rangers. Prestația de acolo l-a propulsat la New York Yankees, unde a jucat între 2004-2013 și 2015-2016.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Anisia Gafton, Elena Chiriac și Andrei Stoica au pornit spre FERMA. Imagini exclusive înainte de competiție

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni