• PRO TV
  • Meghan Markle și Prințul Harry vor lucra pentru Netflix și vor produce documentare TV

Meghan Markle și Prințul Harry vor lucra pentru Netflix și vor produce documentare TV

Meghan Markle și Prințul Harry vor lucra pentru Netflix și vor produce documentare TV

Ducii de Sussex se lansează în afaceri la câteva luni de la părăsirea Familiei Regale. Meghan Markle și Prințul Harry vor investi în crearea unei companii de producție de documentare și spectacole. 

Viitoarea companie a ducilor de Sussex va produce documentare TV, programe pentru copii și spectacole. Meghan și Harry au semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma de streaming Netflix, căreia îi va livra în exclusivitate producțiile de televiziune, scrie The New York Times

Prin munca noastră cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează și care, de asemenea, dă speranță. Ca părinți, să facem programe inspirante de familie este la fel de important. Suntem încântați să lucrăm cu Ted și cu echipa de la Netflix, a căror acoperire fără precedent ne va ajuta să distribuim conținut cu impact”, au declarat Meghan și Harry pentru sursa citată.

Pentru ducii de Sussex, contractul cu Netflix este dovada că au reușit ceea ce și-au propus atunci când au părăsit Familia Regală: obținerea independenței financiare.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Regatul Unit în luna martie a anului 2020 și s-au mutat la Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie. Recent, ei și-au cumpărat o casă în Santa Barbara, la circa 150 km distanță de Los Angeles. Au plătit o sumă astronomică pentru căminul lor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Lavinia Petrea, dezvăluiri din viața de familie. Ce spune prezentatoarea TV despre perioada de pandemie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni