• PRO TV
  • Anda Adam i-a promis jucării fiicei ei la întoarcerea din Ferma

Anda Adam i-a promis jucării fiicei ei la întoarcerea din Ferma

Anda Adam i-a promis jucării fiicei ei la întoarcerea din Ferma

Anda Adam știe că trebuie să fie puternică la Ferma. Orășeni vs. Săteni, însă nu doar pentru a câștiga trofeul. Fiica ei, Evelin, nu vrea ca artista să dea semne de slăbiciune.

Anda Adam a ajuns la Ferma. Orășeni vs. Săteni pentru a demonstra tuturor că „poate fata” să se descurce în orice mediu. Înainte de a se alătura echipei orășenilor, cântăreața ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre noua provocare pe care a acceptat-o, dar și despre cum s-a împăcat fiica ei, Evelin, cu gândul că vor sta despărțite mai mult timp decât poate concepe un copil de 5 ani.  

Ferma. Orășeni vs. Săteni debutează la PRO TV marți, 8 septembrie 2020. 

Tu, orășeancă, ai ajuns în Fermă. Care ar fi cel mai greu lucru peste care ai putea da acolo? Te-ai gândit la asta, sigur....

„Lipsa somnului, clar! În rest, sunt tanc și pregătită pentru orice situație! Abia aștept.”

Ai muls vreodată o vacă? Nu că ți-ar fi fost de folos, dar...

„Nu am muls niciodată o vacă pentru că am crescut numai pe asfalt. Dar am văzut pe internet cum se face și nu mi se pare un lucru complicat, nimic de nerealizat, așa că abia aștept să fac asta. Mai ales că ador văcuțele, mi se par animale divine. Nu te poți uita în ochii lor... emit ceva puternic și profund!”

Ce îți va lipsi cel mai mult de acasă?

„Cel mai mult îmi va lipsi copilul meu, fetița mea, Evelin. Mi se pare partea cea mai grea pentru mine, ca mamă.. să știu că voi fi atâtea zile departe de ea.”

Cum ai pregătit-o sufletește înainte de plecare?

„Am început să o pregătesc cu două săptămâni înainte de plecarea mea, mai ales că este foarte dependentă de mine și neavând nici bonă, nici bunici, eu petrec extrem de mult timp cu ea. Cu siguranță, lipsa mea totală o va simți extrem de profund. I-am explicat că merg la un concurs unde mami trebuie să dea tot, să fie cea mai bună, să câștige, iar ea trebuie să îmi facă galerie și să mă susțină de acasă, din fața televizorului, pentru că eu sunt puternică și ea o să fie exact ca mine! Trebuie să mă ia de exemplu...

Totodată, i-am mai explicat că dacă mami este foarte puternică acolo, o să câștige niște bani din care când voi veni acasă, o să îi cumpăr ce jucării vrea ea!”

Ești genul de persoană care lucrează bine în echipă sau ești individualistă? 

„Lucrez foarte bine în echipă pentru că iubesc oamenii, în primul rând. Sunt genul care mereu întinde o mână de ajutor, pentru că eu cred că scopul meu în viață este de a face bine, nicidecum rău sau deloc. Pe deasupra, știu ce înseamnă echipă, dar și individual, datorită sporturilor pe care le-am făcut, din care înțelegi exact ce înseamnă asta.” 

Fotografii: @andaadam/PRO TV 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni