• PRO TV
  • Cum a reacționat Donald Trump când Kim Jong Un a flirtat cu purtătoarea sa de cuvânt

Cum a reacționat Donald Trump când Kim Jong Un a flirtat cu purtătoarea sa de cuvânt

Cum a reacționat Donald Trump când Kim Jong Un a flirtat cu purtătoarea sa de cuvânt

Donald Trump i-a sugerat purtătoarei sale de cuvânt să ”se sacrifice pentru echipă”, conform unei noi dezvăluiri incendiare.

Incidentul a avut loc în 2018, la summitul Coreei de Nord în Singapore. A fost prima oară când președintele american și liderul nord-coreean s-au întâlnit față în față. 

Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a lui Trump, a descris incidentul în cartea sa, ”Speaking for Myself”. Volumul descrie viața lui Sanders, inclusiv timpul petrecut de aceasta de la Casa Albă, între 2017 și 2019.

”Ne-am privit în ochi, iar Kim a dat din cap și aparent mi-a făcut cu ochiul. Am fost șocată. M-am uitat în jos și am continuat să iau notițe”, a scris ea. 

”Tot ceea ce îmi trecea prin cap era: Ce s-a întâmplat? Tocmai s-a dat la mine Kim Jong Un!?”. Incidentul a avut loc în timp ce Trump și Kim discutau despre diverse sporturi, cu accent pe fotbalul feminin. 

 

Mai târziu, președintele Trump i-a spus lui Sarah Sanders că și el crede că dictatorul nord-coreean i-a făcut avansuri.  ”Kim Jong un s-a dat la tine. S-a dat naibii la tine. Ei bine, Sarah, așa rămâne. Te duci în Coreea de Nord și te sacrifici pentru echipă! Soțul și copiii îți vor duce dorul, dar vei fi o eroină pentru țara ta!”.

După aceea, Trump și șeful staff-ului său au ”hohotit de râs”.

Sarah ar fi replicat ”Domnule, vă rog să vă opriți”, drept răspuns la comentariile lui Trump. 

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă
Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni