• PRO TV
  • VIDEO Ultimele declarații ale orășenilor înainte de intrarea în FERMA

VIDEO Ultimele declarații ale orășenilor înainte de intrarea în FERMA

VIDEO Ultimele declarații ale orășenilor înainte de intrarea în FERMA

Momentul pe care l-am așteptat cu toții este aici! Astăzi, de la 21:30, pe PRO TV, cei 16 concurenți din Ferma se vor cunoaște și vor descoperi primele aventuri din competiție. Deși începutul le va aduce zâmbetul pe buze, cea de-a doua parte a zilei le va aminti că duritatea probelor depășește așteptările lor inițiale. 

Orășenii a pornit la drum cu mult entuziasm, au ales să facă parte din această echipă pentru că au crescut la oraș, pentru că sunt pro tehnologie și pentru că nu au avut contact prea mult cu "viața la țară". 

Ne-au mărturisit că nu resping celălalt mod de viață și că sunt pregătiți să ia cu asalt Ferma, deși știu că vor urma condiții grele și probe care ii vor solicita la maximum. 

Care este avantajul fiecăruia pentru a deveni FERMIERUL ANULUI 2020? Ne-au spus chiar ei, fix cu o zi înainte de intrarea în competiție:



"Am ales să fiu orașean pentru că am un stil de viață citadin, în fiecare zi am activitate, merg la sala de sport, fac box, tenis de masă, ies cu barca. Am crescut la țară, dar am ales să fiu orașean."
Paul Diaconescu

"Am ales să fiu orășeancă pentru că asta mă reprezintă pe mine cel mai mult. Eu am trăit mai mult într-un mediu urban și niciodată la țară. M-a fascinat întotdeauna trăitul la țară, dar nu cred că aș putea să stau acolo" - Giulia Nahmany

"Pentru că buletinul m-a trădat și nu aveam altă variantă" - George Pisterenau

"Pentru că sunt născut și crescut în București, am originile de la oraș și nu puteam să aleg să fiu sătean." - Bogdan Stoica

VEZI AICI ceilalți 4 concurenți:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni