• PRO TV
  • Cine este Emilio Vitolo, noul iubit al lui Katie Holmes

Cine este Emilio Vitolo, noul iubit al lui Katie Holmes

Cine este Emilio Vitolo, noul iubit al lui Katie Holmes

La începutul lunii septembrie, actrița Katie Holmes a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de un tânăr, pe terasa unui restaurant din Manhattan. Imaginile au întărit zvonurile potrivit cărora aceasta s-ar iubi cu cheful Emilio Vitolo Jr. 

După ce ani de zile ne-a obișnuit cu discreția în ce privește viața sa personală, Katie Holmes nu se mai fereșete de ochii lumii și își afișează relația în public. Fosta nevastă a lui Tom Cruise, în vârstă de 41 de ani, se iubește cu cheful unui restaurant din New York, mai tânăr cu 8 ani decât ea, scrie dailymail.co.uk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man About Town Trowback

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

Emilio Vitolo Jr. este chef, restaurator și actor aspirant, care nu este deloc străin de lumea mondenă. Tânărul, în vârstă de 33 de ani, poate fi găsit în restaurantul de familie Emilio's Ballato din New York, atât în bucătărie, cât și la masă, în compania unor vedete care-i frecventează localul. Printre vizitatorii fideli se numără Barack și Malia Obama, Bella Hadid, Danny DeVito, Joe Jonas și Sophie Turner și David Schwimmer.

Katie a fost măritată cu Tom Cruise (58 de ani) între 2006 și 2012. Ei au împreună o fiică,  pe nume Suri, în vârstă de 14 ani.    

Sursă foto: Facebook Emilio Vitolo, Instagram emiliovitolo , Gatty Images

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 1 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni